Originals Tips

Originals Tips: Verliefd op de verkeerde, country en nagelbijtende horrorserie

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Hoop Up Plan

Eén van de leukste Franse series van de afgelopen jaren is terug met een nieuwe aflevering van het tweede seizoen. In The Hook Up Plan, ook bekend als Plan Coeur, willen de vrienden van Elsa haar zien op te vrolijken. Ze komt maar niet over haar ex-vriendje heen en daarom huren ze een gigolo in om haar weer een beetje op weg te helpen. Het plan slaat aan, alleen wel iets té goed. Elsa valt namelijk als een blok voor de man en dat was natuurlijk ook weer niet de bedoeling… Nu is het tweede seizoen te zien op Netflix.

Country Ever After

Eerder dit jaar werd het aanbod al uitgebreid met DeMarcus Family Rules. Met Country Ever After duikt Netflix alweer in een realityserie waarin de muziek een grote rol speelt. En dan in dit geval dus country. We volgen Coffey Anderson en zijn vrouw Criscilla. Zelf is ze een succesvolle hiphopdanseres. En terwijl die carrières veel aandacht vragen, proberen ze ook nog een gezinsleven op te bouwen. Flinke uitdagingen dus!

Paranormal

Halloween mag dan wel achter ons liggen, dat wil niet zeggen dat Netflix geen horror meer toevoegt aan het aanbod. Sterker nog, er is een nieuwe serie verschenen waar veel van mag worden verwacht. Het gaat om Paranormal, waarvoor we afreizen naar Egypte. De arts Refaat Ismail maakt vreemde dingen mee. Toch blijft hij zelf koel, omdat hij al een traumatische ervaring heeft gehad met een geest. En dat doet hem dan ook besluiten om de werkelijkheid voor zichzelf af te sluiten. Of dat een goed idee is valt nog maar te bezien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?