Originals Tips

Originals Tips: Virgin River 5, Top Boy is terug en makelaars in Orange County

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Virgin River

Seizoen 5 van Virgin River gaat verder waar seizoen 4 eindigde, er is dus géén tijdsprong. We schakelen gelijk in na de onthulling van Charmaine, die aan Jack vertelde dat hij niet de vader van haar tweeling is. Maar… het grote raadsel is… wie is dat dan wel? En er is nog veel, veel meer gaande. Mel is natuurlijk zwanger. Vince werd buitenwesten geslagen door Preacher, nadat hij had gedreigd om Paige te vermoorden… of heeft hij misschien het leven gelaten en is hij er helemaal niet meer? Het zal toch niet? Daarnaast moet er natuurlijk iemand de schuld op zich nemen voor de dood van Wes. Nou, genoeg ingrediënten voor een knallend seizoen!

Top Boy 

In het tweede seizoen (of het vierde seizoen, de serie werd na twee seizoenen overgenomen van Channel 4 en kreeg vervolgens een herstart) van Top Boy kregen we te maken met Dushane, Sully, Jamie en Shelley die het probeerden te maken als drugsdealer in Londen. Maar… hoe succesvoller ze daarbij werden, hoe meer problemen ze kregen met andere dealers en de politie. In seizoen 3 (of seizoen 5) keren de vaste gezichten van de show, zoals Ashley Walters, Kane Robinson, Simbi Ajikawo en Jasmine Jobson, in ieder geval terug. Maar daarnaast is het natuurlijk ook de hoogste tijd voor wat veranderingen!

Selling the OC

Selling Sunset heeft inmiddels al niet één, maar twee spin-offs opgeleverd. Selling Tempa bleek echter helemaal geen succes te zijn en is al gestopt. Dat geldt niet voor Selling the OC, waarvan nu dus het tweede seizoen verschijnt. Ook hierin zien we een groep makelaars van de Oppenheim Group, nu verkopen ze huizen in Orange County. Overigens weten we inmiddels ook al dat er nóg een seizoen van de serie onderweg is, dat zit dus in de pijplijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?