Originals Tips

Originals Tips: Virgin River is back, kraker The Gray Man en glasblazen

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Virgin River

Het vierde seizoen van Virgin River gaat ons (hopelijk) antwoord geven op een aantal vragen waar we al langere tijd mee rondlopen. Zo komen we er bijvoorbeeld eindelijk achter door wie Jack is neergeschoten. Daarnaast wordt duidelijk of Mel in verwachting is van Jack of van haar overleden partner Mark. Ook zal meer duidelijk worden over hoe het verder moet met Hope na het zware auto-ongeluk dat ze heeft gehad. Het nieuwe seizoen telt 12 afleveringen van elk zo’n drie kwartier, dus bingen maar!

The Gray Man

The Gray Man belooft ook al een hit te worden voor Netflix, want deze actiefilm is geregisseerd door de welbekende Russo Brothers, Joe en Anthony, die wereldberoemd zijn geworden door de Avengers-franchise! In deze film speelt Ryan Gosling een CIA-agent (Court Gentry genaamd) die op behoorlijk duistere zaken duikt bij twijfelachtige organisaties. Het gevolg daarvan is dat een oud-collega, een psychotische persoon, een prijs op zijn hoofd zet. Verschillende internationale huurmoordenaars besluiten de jacht te openen.

Blown Away

In de Netflix-spelshow Blown Away krijgen talentvolle glasblazers, afkomstig van over de hele wereld, iedere week een nieuwe opdracht. Ze moeten gebruiksvoorwerpen maken of kunst. Het is een afvalwedstrijd dus de slechts presterende glasblazer gaat naar huis! Dat vind je misschien een beetje saai klinken, maar geloof ons: dat is het helemaal niet! Glasblazen is namelijk keihard werken onder hele moeilijke omstandigheden, het is een bezigheid die zich uitstekend leent voor het tv-scherm! Overigens is het derde seizoen van de serie nu gereleaset.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?