Originals Tips

Originals Tips: Vis a Vis, Umbrella Academy en nieuwe PLL?

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Vis a Vis seizoen 5: El Oasis

Een jaar wachten is eindelijk voorbij. De meest populaire titel van 2019 is terug voor een vijfde seizoen en daarmee ook het slotstuk: El Oasis. Macarena en Zulema zijn nog één keer terug. De twee zijn vrij uit de gevangenis en gaan op roverspad. Hun doel? Een beruchte Mexicaanse drugsdealer beroven van de diamanten tiara van zijn dochter. Het is het laatste plan voordat de wegen van de twee scheiden.

The Umbrella Academy

Een knallend einde van het eerste seizoen vroeg om een vervolg. En uiteraard komt deze er nu ook. Het zevental met superkrachten probeerde het einde van de wereld te voorkomen, maar was er zelf uiteindelijk verantwoordelijk voor. Gelukkig kon één van de groep door de tijd reizen en zo gaat het tweede seizoen verder in de jaren’60. Er is wel één probleem. Waar ze dachten dat ze nu tot 2019 de tijd hadden om alles weer goed te maken, is er nog amper tijd. Want de Koude Oorlog is helemaal fout gegaan.

Get Even

Fans van Pretty Little Liars en Élite kunnen opveren, want er verschijnt weer een serie waar jullie voor kunnen gaan zitten. Get Even van de BBC wordt nu ook op Netflix gelanceerd. Vier meiden zijn de pesters op hun school zat en gaan ze aanpakken. Alleen wanneer er één van hun targets vermoord wordt gevonden wordt er al snel naar hun gewezen. Zijn ze geframed? Het heeft er alle schijn van, maar hoe gaan ze dat bewijzen?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?