Originals Tips

Originals Tips: Vlaamse crime, vakantiekamp wordt nachtmerrie en fantasiewereld Thra

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The A List

The A List speelt zich af op een idyllisch eiland. Daar vindt een zomerkamp plaats, maar zo vrolijk blijft het niet lang. Mia is het hoofdpersonage dat gevolgd wordt. Ze denkt een mooie vakantie te gaan beleven, maar het wordt al snel een nachtmerrie. Zeker wanneer de mysterieuze Amber zich komt melden.

The Dark Crystal: Age of Resistance

In de jaren tachtig bedacht poppenspeler Jim Henson, wereldberoemd van de Muppets, om ook eens iets te maken voor een ouder publiek. Het werd The Dark Crystal, een avonturenepos met poppen dat een absolute cultstatus wist te bereiken. Netflix heeft dit nu nieuw leven ingeblazen met een prequelserie. De fabelachtige fraaie trailer schept hele hoge verwachtingen over de fantasiewereld Thra.

13 Geboden

Met 13 Geboden brengt Netflix opnieuw een Belgische crimeserie, waarvan er de afgelopen jaren al heel wat succesvolle zijn verschenen. In 13 Geboden draait het om Mozes. Hij pleegt continu misdaden, geïnspireerd op de geboden. Daarmee wil hij de maatschappij wakker schudden en slaagt in die missie. Terwijl inspecteurs op hem jagen, zijn er steeds meer mensen die hun sympathie voor hem uitspreken. En dat ondanks wrede acties.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?