Originals Tips

Originals Tips: Witte Tiger, Winx Saga en Koreaanse Wie is de Mol

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The White Tiger

De verwachtingen zijn nogal hooggespannen rondom The White Tiger. Deze Indiase film wordt namelijk al maanden groots aangekondigd. Het verhaal belooft dan ook veel. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek dat een absolute bestseller was. Arm en rijk hebben elkaar in India in een houdgreep, maar daar wil Balram vanaf. In deze zwartkomische en tragische satirefilm doet Balram er alles aan om zich wel omhoog te werken.

Fate: The Winx Saga

Fate: The Winx Saga een coming-of-age verhaal over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de Otherworld leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook nog eens hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen… Brian Young, bekend van The Vampire Diaries, heeft de serie onder handen genomen, die uiteraard gebaseerd is op de populaire Italiaanse tekenserie Winx Club.

Busted! (seizoen 3)

Fans van Wie is de Mol en moordspellen kunnen echt hun hard ophalen met Busted!. De enige barrière is misschien de Zuid-Koreaanse taal. Zodra jij je daar overheen hebt weten te zetten is het een fabelachtige reis, waarvan nu al het derde seizoen verschijnt. Een aantal privé-detectives worden naar een groot huis geroepen. Ze zijn nog amper binnen of de eerste moord wordt al gepleegd. Als groep moeten ze de zaak zien op te lossen. Eenmaal succesvol worden ze opgenomen in een team en blijkt deze zaak nog maar het vertrekpunt te zijn van een heel groot mysterie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?