Originals Tips

Originals Tips: Zuster Mildred Ratched, Barbecue en Jurassic World

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Ratched

One Flew Over the Cuckoo’s Nest is één van de absolute filmklassiekers. Ryan Murphy, bekend van onder andere American Horror Story, is hiermee aan de slag gegaan. Zijn focus is gelegd op zuster Mildred Ratched, in de film gespeeld door Louise Fletcher. Nu is Sarah Paulson in de huid gekropen van de angstaanjagende nurse die in een psychiatrisch ziekenhuis haar eigen wetten maakt. Het zorgt voor een angstaanjagende thrillerserie, want de donkere kant van Ratched komt steeds meer naar voren.

The American Barbecue Showdown

De barbecue gaat langzaam de garage in, om er komend voorjaar pas weer uit te komen. Voor de echte grillfans is er toch voldoende te beleven. Afgelopen week bracht Netflix al een speciaal seizoen van Chef’s Table, geheel in het teken van de BBQ. Nu is er ook een strijd onder de beste pitmasters van de Verenigde Staten. In The American Barbecue Showdown wordt gestreden om de titel barbecuekampioen van de Verenigde Staten. En het zal voor ons als kijker vooral likkebaarden worden.

Jurassic World: Kamp Krijtastisch

De legendarische filmreeks die begon met Jurassic Park is inmiddels uitgegroeid tot een volledige franchise. Daar sluit Netflix zich nu ook bij aan met deze animatieserie. Zes tieners zijn geselecteerd voor een exclusieve, once-in-a-lifetime ervaring. Ze worden uitgenodigd om een nieuw avonturenpark op het eiland Isla Nubar te bezoeken. Maar als de dinosaurussen op het eiland uitbreken en chaos veroorzaken, zitten de jonge kampeerders als ratten in de val. De zes tieners zijn niet in staat om de buitenwereld te bereiken en zitten vast op het eiland. Ze moeten elkaar leren vertrouwen, hun diepste geheimen delen en op elkaar rekenen om dit avontuur te kunnen overleven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?