Laatste nieuws over Netflix

Orphan Black: Echoes verschijnt nu ook in Nederland

De spin-off van Orphan Black zal eindelijk in Nederland te zien zijn. Dat is vooralsnog niet het geval bij Netflix, want de NPO heeft de rechten weten binnen te hengelen van Orphan Black: Echoes

Groot succes

Tussen 2013 en 2017 was Orphan Black een hele grote hit. De BBC-serie werd door Nederland wereldwijd verspreid en wist velen te boeien. Inmiddels is er heel wat meer verschenen in de wereld van Orphan Black. Luisterboeken, podcasts en nu ook een spin-off gemaakt door AMC.

Krysten Ritter

John Fawcett was verantwoordelijk voor de productie van Orphan Black en is ook verbonden aan de spin-off. Daarin speelt het verhaal zich af in de nabije toekomst, waar een groep vrouwen zich in elkaars leven verweven. De hoofdrol is ditmaal weggelegd voor Krysten Ritter als Lucy. Ze is bekend als Jessica Jones in de gelijknamige serie en de vriendin van Jessie in Breaking Bad.

Orphan Black: Echoes op Netflix?

Vanaf 15 februari is Orphan Black: Echoes te zien op NPO Start met wekelijks twee afleveringen. In de zomer staat de serie vervolgens gepland voor NPO3. Wanneer Orphan Black: Echoes op Netflix komt is voorlopig nog niet bekend.

Bekijk de trailer van Orphan Black: Echoes

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?