Laatste nieuws over Netflix

Orphan Black: The Next Chapter is nu volledig gratis beschikbaar

Orphan Black kwam in 2017 als serie ten einde. Op een andere manier ging de serie met Tatiana Maslany in de hoofdrol echter wel verder. Men besloot namelijk aan de slag te gaan met een luisterboek onder de titel The Next Chapter. Dat luisterboek is sinds kort gratis te beluisteren.

Orphan Black

Orphan Black ging in 2013 van start. De serie startte met Sarah Manning (Tatiana Maslany) die voor haar ogen zelfmoord gepleegd ziet worden. Het slachtoffer is Beth Childs, een vrouw die er precies zo uitziet als Sarah. Het duurt niet lang tot ze erachter komt dat er veel meer ‘zussen’ rondlopen en dat iemand de jacht op ze geopend heeft.

Luisterboek

In The Next Chapter keert Tatiana Maslany terug om de stemmen van de clones in te spreken. Ze kruipt opnieuw in de huid van Sarah, Alison, Cosima, Helena en nog veel meer. Het verhaal speelt zich af jaar na de gebeurtenissen in de serie af. Alles verandert voor de zussen als ze erachter komen dat er nog veel meer klonen zijn dan ze ooit konden vermoeden.

Orphan Black: The Next Chapter

Met het luisterboek kunnen we alsnog verder met het verhaal van Orphan Black. In vijf afleveringen worden we door Tatiana Maslany meegenomen naar acht jaar sinds Project LEDA voor altijd is vernietigd. Dat betekent echter niet dat alles nu is opgelost. Het luisterboek beluister je via Apple.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?