Laatste nieuws over Netflix

Orphan Black: The Next Chapter terug voor seizoen 2

Orphan Black: The Next Chapter keert terug voor een tweede seizoen. Het luisterboek ging zo’n vier jaar na het einde van de originele reeks van start en is een groot succes geworden. Tatiana Maslany keert dan ook terug om opnieuw stemmen in te spreken. Ook een deel van de andere castleden keren terug.

Orphan Black

Het verhaal van Orphan Black startte in 2013 toen de serie van start ging met een eerste seizoen bij BBC. De serie trapt af op het moment dat Sarah Manning (Tatiana Maslany) ziet dat een vrouw die precies op haar lijkt voor de trein springt. Het slachtoffer is Beth Childs. Het is het begin van een avontuur waarin Sarah erachter komt dat ze veel meer ‘zussen’ rond heeft lopen én dat iemand zelfs de jacht op ze heeft geopend.

Luisterboek

Orphan Black kwam na zes seizoenen uiteindelijk ten einde. Vorig jaar werd duidelijk dat de serie op een andere manier verder zou gaan. Met The Next Chapter worden we meegenomen naar de tijd ná de serie. Zo start de serie acht jaar na de vernietiging van Project LEDA. Tatiana Maslany is terug om de stemmen van Sarah, Alison Cosima, Helena en de andere klonen in te spreken. Alles verandert voor ze als ze erachter komen dat er nog veel meer klonen zijn.

Orphan Black: The Next Chapter seizoen 2

Het eerste seizoen van het luisterboek is gratis te beluisteren via Apple en Spotify. Nu blijkt dat er ook een tweede seizoen komt van Orphan Black: The Next Chapter. Dat tweede seizoen speelt zich acht maanden na de gebeurtenissen van het eerste seizoen af. Naast dat Tatiana Maslany van de partij is om stemmen in te spreken, keren ook Kristan Bruun (Donnie Hendrix), Jordan Gavaris (Felix Dawkins) en Evelyne Brochu (Delphine Cormier) terug. Op vrijdag 19 november gaat Orphan Black: The Next Chapter seizoen 2 van start. Hieronder luister je alvast naar een preview.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?