Laatste nieuws over Netflix

Oscuro Deseo seizoen 2 blijkt slot en verschijnt begin 2022

Het tweede seizoen van Oscuro Deseo, ook wel bekend als Dark Desire, heeft eindelijk een releasedatum te pakken. Vanaf 2 februari 2022 kunnen we op Netflix aan de slag met seizoen 2 van Oscuro Deseo. Het tweede seizoen van de serie wordt echter ook meteen het slotstuk.

Mexicaanse serie Dark Desire

Het eerste seizoen van Oscuro Deseo, ook wel bekend als Dark Desire, groeide uit tot een groot succes op Netflix. De serie draait om de getrouwde Alma. Een noodlottig weekendje weg leidt voor haar tot hartstocht. Al snel eindigt dat in tragedie en zorgt het ervoor dat ze de waarheid over haar naasten in twijfel begint te trekken. Voor het tweede seizoen keren zowel Alma als Dario terug.

Oscuro Deseo seizoen 2 op Netflix

Netflix maakte ongeveer een maand na de release van het eerste seizoen van Oscuro Deseo duidelijk dat we ons ook op mogen maken voor een tweede seizoen. In seizoen 2 zullen Alma en Dario opnieuw om elkaar heen draaien. Zo hoorden we haar in een eerste trailer al zeggen: “Dit keer neem je me niet in de maling, Dario. Ik weet alles. Ik weet dat je niet terug bent gekomen voor wraak of gerechtigheid, maar voor geld. Daarom deed je alsof je dood was en verliet je Mexico.”

Het duurt niet lang tot blijkt dat de twee ook in het tweede seizoen niet van elkaar af kunnen blijven. “Een herinnering laat hun duisterste verlangens herleven.” Oscuro Deseo seizoen 2 verschijnt op 2 februari 2022 op Netflix en wordt het slotseizoen van de Mexicaanse serie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FlixInfoNL (@flixinfonl)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?