Laatste nieuws over Netflix

Oscuro Deseo seizoen 2: Eerste beelden beloven opnieuw veel passie

Het tweede seizoen van Oscuro Deseo, ook wel bekend als Dark Desire, is eindelijk in aantocht op Netflix. In augustus 2020 schreven we al dat Netflix officieel een tweede seizoen had besteld. Sindsdien is het lange tijd stil geweest rondom de serie. Tot aan Tudum, het wereldwijde fan event waarin Netflix heel wat aardig heeft besteed aan de Mexicaanse serie.

Dark Desire

Netflix heeft de eerste beelden gedeeld van Oscuro Deseo. Alma en Dario keren terug voor gloednieuwe afleveringen. Daarin horen we Alma meteen zeggen: “Dit keer neem je me niet in de maling, Dario. Ik weet alles. Ik weet dat je niet terug bent gekomen voor wraak of gerechtigheid, maar voor geld. Daarom deed je alsof je dood was en verliet je Mexico.” Al snel blijkt dat de twee ook in seizoen 2 weer niet van elkaar af kunnen blijven. Het tweede seizoen zit dan ook boordevol passie, verlangen en opwinding. “Een herinnering laat hun duisterste verlangens herleven.”

Oscuro Deseo seizoen 2 op Netflix

Ondanks dat Oscuro Deseo al in de zomer van 2020 werd vernieuwd voor een tweede seizoen, zullen we nog een tijdje moeten wachten tot we ook echt met de nieuwe afleveringen aan de slag kunnen. Aan het einde van de eerste beelden wordt duidelijk dat de serie pas in 2022 terugkeert voor nieuwe aflevering. Een officiële releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Oscuro Deseo seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Bekijk de beelden

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?