Laatste nieuws over Netflix

Oudjaarsdag brengt slotstuk Chilling Adventures of Sabrina

Het einde van Chilling Adventures of Sabrina nadert en daarvoor heeft Netflix een bijpassende dag uitgekozen. Oudjaarsdag 2020 wordt namelijk de lanceringsdatum voor het vierde en tevens laatste deel van Sabrina. Er verschijnen nog eens acht afleveringen om het verhaal af te ronden. De trailer is begin december ook alvast gelanceerd.

Sabrina in Riverdale

In 2018 debuteerde Chilling Adventures of Sabrina. De serie is een spin-off van het succesvolle Riverdale. Netflix bestelde direct twee seizoenen en uiteindelijk zouden het er vier worden. Of zoals het in deze reeks genoemd wordt: delen. Het derde deel kwam op 24 januari 2020 op Netflix en een klein jaar later is het dus raak met de laatste afleveringen van de serie.

Weet Nick Sabrina te heroveren?

Kiernan Shipka speelt opnieuw Sabrina Spellman en haar wacht nog een flinke taak. The Eldritch Terrors zullen gaan neerdalen op Greendale. De covens van heksen zullen één voor één de angstaanjagende dreigingen zich te bestrijden. En dat allemaal in aanloop naar het einde van alle dingen. Terwijl de heksen oorlog voeren, probeert Nick het hart van Sabrina terug te verdienen. Maar komt hij daarvoor nog op tijd? We gaan het zien vanaf 31 december.

Bekijk de trailer van Chilling Adventures of Sabrina deel 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?