Trailers

Our Planet met unieke natuurbeelden brengt alvast waanzinnige trailer

Our Planet Netflix

Our Planet staat bijna voor de deur en Netflix heeft dan ook een uitgebreide trailer gelancerd van de achtdelige Natural History-serie. Van de makers van Planet Earth komt de reeks, die nog niet eerder vertoonde beelden bevat van dieren in het wild en hun leefgebieden, en onthult tevens waarom de natuur voor ons allemaal zo belangrijk is en welke stappen moeten worden genomen om het te behouden.

Braziliaans regenwoud en Noorse Spitsbergen-archipel

Behalve Our Planet zal er op 5 april ook een unieke behind-the-scenes worden gepubliceerd op Netlix. Het ambitieuze vierjarige project is gefilmd in 50 landen, met meer dan 600 bemanningsleden, en overziet alle continenten van de wereld. Ook richt het zich op de opmerkelijke diversiteit van habitats over de hele wereld, van de afgelegen Arctische wildernis en mysterieuze diepe oceanen tot de enorme landschappen van Afrika en diverse oerwouden van Zuid-Amerika. In de eerste aflevering, met de titel One Planet, reizen kijkers van het Braziliaanse regenwoud naar de Noorse Spitsbergen-archipel, ontdekken ze hoe elk fragiel leefgebied met elkaar verbonden is en waarom ze allemaal essentieel zijn voor het leven op deze planeet.

Wildlife cinematografen

Latere afleveringen gaan over de belangrijkste biomen van de aarde, of habitats: de ijskoude bevroren werelden, oerwouden, kustzeeën, woestijnen en graslanden, volle zeeën, zoetwatergebieden en bossen. Dankzij een groot team, bestaande uit een aantal van ’s werelds beste wildlife cinematografen, onderzoekers en wetenschappers, en de nieuwste 4K-cameratechnologie, biedt elke aflevering verschillende verbluffende sequenties die nog nooit eerder zijn gefilmd. Ongekend qua omvang en ambitie, zal onze planeet een wereldwijd publiek van alle leeftijden vermaken en boeien. Wat nog belangrijker is, is dat de serie een belangrijk gesprek begint over onze planeet op een cruciaal moment waar de wereld tot actie over moet gaan. Kijkers kunnen genieten van de gevarieerde landschappen en waardevolle en zeldzame dieren in het wild, maar ze ontdekken ook welke stappen moeten worden ondernomen om de natuur te beschermen.

Bekijk de trailer van Our Planet