Laatste nieuws over Netflix

Outer Banks eindelijk verlengd voor derde seizoen

Het lange wachten is voorbij voor The Pogues. De zeer populaire serie Outer Banks is eindelijk verlengd voor een derde seizoen. Het tweede seizoen was al te zien op 30 juli, waarna het lang stil bleef. Nu is er toch de bevestiging.

Schattenjacht in North Carolina en de Bahamas

We kunnen meer schattenjacht verwachten vanuit de kust van North Carolina en de Bahamas. De seriemakers Jonas Pate, Josh Pate en Shannon Burke keren terug voor het nieuwe seizoen, net zoals de bekende gezichten uit de serie. In april 2020 debuteerde de reeks en werd direct zeer enthousiast ontvangen. Dat was ook het geval bij het tweede seizoen afgelopen zomer, toch bleef het lang stil.

John B, Sarah en zijn vader

In het tweede seizoen van Outer Banks slaan John B en Sarah op de vlucht voor heel veel mensen die op hen jagen nadat er een prijs op hun hoofd is gezet. Het resulteerde in een seizoen vol heftige achtervolgingen en ontsnappingen. En dan moest de cliffhanger nog volgen, dat de vader van John B toch nog leeft? Het is onduidelijk wanneer de opnames van start gaan en of Outer Banks seizoen 3 al in 2022 kan worden verwacht.

Bekijk de aankondiging voor Outer Banks seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?