Laatste nieuws over Netflix

Langverwachte Outlander seizoen 3 in september op Netflix

Het lange wachten voor de fans van Outlander is eindelijk voorbij. Het derde seizoen werd al enige tijd verwacht, maar dit werd uitgesteld doordat de rechten eerst bij andere partijen lagen. Nu is het wel zover, want vanaf 1 september verschijnt het derde seizoen van Outlander op Netflix.

Outlander via Ziggo naar Netflix

De eerste twee seizoenen van Outlander stonden al op Netflix en begin 2018 werd door velen het nieuwe seizoen verwacht. Er ging lange tijd een gerucht rond dat de serie op 18 februari zou verschijnen, maar dit bleek niet het geval. Sterker nog, Ziggo bleek eerst de rechten te bezitten van het derde seizoen. Vanaf 1 maart was de serie op deze dienst te zien, nu zijn de rechten over naar Netflix.

Claire Randall

Vanaf 1 september kunnen we dan ook verder met dertien nieuwe afleveringen van Outlander. Deze Britse dramaserie draait om Claire Randall, een verpleegster in 1945. Vlak na de Tweede Wereldoorlog verdwijnt ze en wordt ruim tweehonderd jaar eerder wakker in Schotland. Het is het jaar 1743 en ze komt in een grimmige wereld terecht waarin ze wordt uitgehuwelijkt aan de Schotse strijder Jamie Frasier. Een bijzondere reis begint.

Altijd als eerste op de hoogte wanneer een nieuw seizoen verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?