Laatste nieuws over Netflix

Outlander seizoen 4 komt in november naar Netflix

Outlander seizoen 4 heeft eindelijk een releasedatum op Netflix. Eén van de meest gevraagde series van het moment liet lang op zich wachten, want het derde seizoen verscheen al aan het einde van de zomer van 2018. Nu is het wachten over: 5 november staat seizoen 4 op de streamingdienst.

Recent werd al ‘binnenkort’ gemeld

Het afgelopen jaar zijn er veel fans geweest die gevraagd hebben waar het vierde seizoen van de reeks bleef. Eind september kwam Netflix al met een hint, want er werd gemeld dat het ‘binnenkort’ zover was. Dit gebeurde eerder met onder meer South Park, waarop de reeks ook daadwerkelijk een maandje later verscheen. Nu is het dus ook zover met Outlander, want seizoen 4 komt in november.

Seizoen 5 Outlander staat ook voor de deur

Ondertussen is het vijfde seizoen op komst en heeft ook een startdatum. Starz, de Amerikaanse zender met de rechten van de serie, zal op 16 februari 2020 de eerste aflevering tonen. Inmiddels is door Ziggo bekendgemaakt dat in Ziggo Movies & Series de eerste aflevering een dag later al te zien zal zijn, 17 februari 2020. Hierdoor kan het even wachten worden voor seizoen 5 op Netflix te zien zal zijn, aangezien de rechten dus eerst bij Ziggo liggen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?