Laatste nieuws over Netflix

Outlander seizoen 5 komende maand op Netflix

Outlander seizoen 5 is aangekondigd door Netflix. Eén van de meest geliefde romantische series liet lang op zich wachten, maar nu kon de streamingdienst eindelijk het goede nieuws brengen. Komende maand zal het vijfde seizoen van Outlander te zien zijn op Netflix.

Exact een jaar na dato

Om precies te zijn op 17 februari. Daarmee begint de maand februari echt een knaller te worden, want we mogen namelijk ook uitkijken naar het slotseizoen van Homeland. De datum in februari is niet geheel toevallig. Exact een jaar eerder begon het vijfde seizoen van Outlander namelijk in de Verenigde Staten op televisie. 365 dagen later is het dus raak voor Netflix met het vervolg van Jamie en Claire. Het volgt het spoor van eerdere seizoenen. Zo begon seizoen 4 in november 2018 in Amerika en kwam in november 2019 op Netflix in Nederland.

Brits drama

Het vijfde seizoen is wel het kortste seizoen tot dusver. De eerste vier seizoenen bestonden uit zestien of dertien episodes. Nu zijn er twaalf afleveringen te verwachten vanaf 17 februari. De Britse dramaserie Outlander neemt kijkers mee naar 1945, kort nadat de Tweede Wereldoorlog is afgelopen.

Claire Randall

Claire Randall is werkzaam als verpleegster, maar dan gebeurt er iets vreemds waardoor ze tweehonderd jaar terug in de tijd terecht komt. Als ze wakker wordt, is ze in het Schotland van 1743. Het brengt Claire in een lastige situatie waarbij ze moet zien te overleven in de achttiende eeuw. Nu ze ver terug in de tijd is, wordt ze uitgehuwelijkt aan een Schotse strijder, terwijl ze ondertussen ook zelf liefde vindt. Wie is de man van haar leven?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?