Laatste nieuws over Netflix

Outlander seizoen 6 heeft Amerikaanse releasedatum te pakken

Er is eindelijk meer duidelijkheid over het zesde seizoen van Outlander. Starz, de zender die in de Verenigde Staten de eerste uitzendrechten heeft van de serie, heeft namelijk de startdatum van het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Hierdoor kunnen we een betere indicatie geven wanneer Outlander op Netflix in Nederland verschijnt.

Voorjaar is het raak in Amerika

In de Verenigde Staten zal het zesde seizoen van Outlander van start gaan op 6 maart. Dit nieuws viel samen met de lancering van alweer het negende boek van Outlander met de titel Go Tell the Beest That I Am Gone. Het aanstaande zesde seizoen is gebaseerd op A Breath of Snow and Ashes. Schrijver Diana Gabaldon pent dan ook flink door, waardoor Outlander nog lang niet voorbij is. Zo is er ook al een zevende seizoen aangekondigd.

Wat zegt dit over releasedatum Outlander 6 op Netflix?

In de Verenigde Staten begint het seizoen dus op 6 maart en dit kortere seizoen bestaat uit acht afleveringen. De eerste episode is overigens wel een extra lange én het zevende seizoen zal uit liefst zestien afleveringen bestaan. Op 24 april zal seizoen 6 in Amerika zijn afgerond en kan het wachten op Netflix beginnen. Seizoen 5 kwam op Netflix op 17 februari 2021, exact één jaar na de start van het seizoen in de Verenigde Staten. Voor nu is dat dus ook de verwachting, waardoor Outlander seizoen 6 hoogstwaarschijnlijk in maart 2023 op Netflix zal verschijnen.

➡ Outlander seizoen 6: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?