Laatste nieuws over Netflix

Outlander seizoen 6 heeft verrassende releasedatum op Netflix

Het zesde seizoen van Outlander staat eindelijk gepland op Netlfix. Lang moest er gewacht worden op de nieuwe afleveringen, maar nu is het eindelijk zover. De streamingdienst heeft namelijk aangekondigd dat in maart de episodes zullen verschijnen. Daarna wordt het wachten op het slotstuk.

Outlander loopt naar het einde

Voor de grote Outlander fans wordt het snel vrijplannen. Op dinsdag 7 maart zal het zesde seizoen namelijk op Netflix verschijnen. Dit is exact een jaar nadat de serie in de Verenigde Staten te zien was. In totaal bestaat het zesde seizoen uit acht afleveringen. Het is dan ook een korter seizoen mede als gevolg van de pandemie, iets dat in de resterende seizoenen recht zal worden gezet. Want Outlander loopt naar het einde.

Nog twee seizoenen te gaan

Het zevende seizoen is opgenomen en zal spoedig in de Verenigde Staten verschijnen. Daarna wordt er nog een afrondend achtste seizoen gemaakt, om er daarmee een punt achter te zetten. Wel kunnen de echte fans verder met een spin-off. Outlander Blood of My Blood. Het eerste seizoen hiervan zal bestaan uit tien afleveringen. Daarin zou het gaan draaien om Ellen MacKenzie en Brian Fraser, de ouders van Outlander hoofdpersonage Jamie Fraser. Lees hier alles over de prequel serie.

Bekijk de trailer van Outlander seizoen 6

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?