Laatste nieuws over Netflix

Outlander seizoen 6: Eén vertrekker en drie nieuwkomers

Alhoewel wij pas sinds 17 februari aan de slag kunnen met Outlander seizoen 5, wordt achter de schermen al hard gewerkt aan een zesde seizoen. De opnames zijn in volle gang en onder meer Sam Heughan en Caitriona Balfe zijn weer op de set aanwezig om de rollen van Jamie en Claire Fraser te vertolken. Inmiddels is echter duidelijk dat één acteur niet terugkeert voor seizoen 6 en dat er juist wel drie nieuwe personages verschijnen.

Vertrekker

Tim Downie, verantwoordelijk voor de rol van Gouverneur Tryon, heeft de gemoederen in Outlander flink bezig gehouden. Hij zorgde voor aardig wat problemen voor Jamie Fraser. Met de Onafhankelijkheidsoorlog in aantocht werd gedacht dat de Gouverneur terug zou keren, maar dat gaat niet gebeuren.

Waarom hij niet betrokken is bij seizoen 6, is onduidelijk. “Ik heb absoluut geen idee, want ik ben nu overduidelijk dat Gouverneur van New York geworden. Ik hoop dat we niet uitsluiten dat Tryon op de één of andere manier terug zal komen. Maar op dit moment: Nee, hij zit er niet in.” Toch sluit hij niet uit dat hij in de toekomst wel terugkeert en opnieuw voor problemen zal zorgen voor Jamie.

Nieuwe personages

Het zesde seizoen van Outlander introduceert ook drie nieuwe karakters. Caitriona Balfe, de actrice die de rol van Claire vertolkt, plaatste op Twitter een foto van de nieuwe karakters. Het gaat om Malva, Tom en Allan Christie. De karakters worden gespeeld door respectievelijk Jessica Reynolds, Mark Lewis en Alexander Vlahos.

Outlander seizoen 6 op Netflix

We zullen wel nog even moeten wachten tot het zesde seizoen van Outlander op Netflix te zien is. Het seizoen zal eerst compleet worden uitgezonden bij Starz, maar daar worden de nieuwe afleveringen niet eerder dan ergens in 2022 verwacht. Pas daarna kan seizoen 6 naar Netflix komen. Wanneer dat gaat gebeuren, is nog onduidelijk.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Outlander seizoen 6 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡️ Lees ook: Outlander seizoen 6: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?