Laatste nieuws over Netflix

Over Water seizoen 2 komt razendsnel op Netflix

De Vlaamse serie Over Water staat pas een paar dagen op Netflix, toch kunnen we nu al uitkijken naar het tweede seizoen. De streamingdienst heeft namelijk aangekondigd dat deze komende maand al zal verschijnen.

Psychologische dramareeks

De serie Over Water is een psychologische dramareeks met John Beckers als hoofdpersonage. Hij was een succesvolle tv-presentator, die inmiddels flink van het padje is geraakt. Hij struikelt van de ene naar de andere  ontwenningskliniek en zijn gezin is het zat. John krijgt een allerlaatste kans en moet daarvoor bij zijn schoonvader in de Haven van Antwerpen gaan werken. Daar is hij amper begonnen of het gaat volledig mis met zijn schoonvader, waardoor John in een wild avontuur terecht komt.

Seizoen 2 Over Water

Het eerste seizoen van Over Water verscheen in België anderhalf jaar geleden, want de uitzendingen liepen van december 2018 tot en met februari 2019. In januari van dit jaar begon het tweede seizoen, dat een aantal maanden geleden werd afgerond. Deze episodes komen nu al naar Netflix, want vanaf 3 juli is seizoen 2 van Over Water te zien. Ook het tweede seizoen bestaat uit tien afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?