Laatste nieuws over Netflix

Ozark krijgt vierde en laatste seizoen

Ozark is door Netflix verlengd. Dit is geen verrassing door het grote succes van het derde seizoen van de dramatische crimeserie. Wel opvallend is dat Netflix ervoor heeft gekozen om dit vierde seizoen het laatste seizoen te zijn. Daarmee zal het verhaal in de Ozarks worden afgerond.

Extra lang seizoen

Het vierde seizoen van Ozark wordt een bijzonder seizoen. Het verhaal wordt afgerond met een extra lang seizoen. De eerste drie seizoenen waren telkens tien afleveringen. Nu komen er liefst veertien afleveringen. Wel zal het slotseizoen in twee delen worden geknipt van telkens zeven afleveringen. Hier is mogelijk voor gekozen door de huidige coronamaatregelen, waardoor achter elkaar alles opnemen nog wel eens een uitdaging kan worden. Het eerste deel van seizoen 4 wordt vooralsnog in 2021 verwacht.

In de gevangenis of onder de grond

Hoofdrolspeler Jason Bateman kondigde al recent aan dat Ozark niet het eeuwige leven zou hebben. “k denk dat er altijd is uitgegaan van drie, vier of vijf seizoenen. Zoiets. Als de Byrdens in dit tempo doorgaan, eindigen ze toch wel in de gevangenis of onder de grond.” Daarmee heeft Bateman dus gelijk gekregen. Het derde seizoen eindigde met een zinderende finale, waardoor een vierde seizoen er wel moest komen. Dit komt er nu dus ook van Ozark, dit werd bekendgemaakt middels onderstaande filmpje.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?