Laatste nieuws over Netflix

Netflix is er snel uit en wil tweede seizoen van Ozark

Netflix heeft Ozark seizoen 2 besteld. Dat nieuws komt nog geen maand nadat het eerste seizoen gelanceerd werd. In die korte periode is Ozark al uitgegroeid tot een veel bekeken serie, waardoor een vervolg bijna niet uit kon blijven.

Ozarks

In Ozark werkt Marty Byrde in het geheim voor een groot Mexicaans drugskartel. Zijn taak is om de vele miljoenen dollars die verdiend worden wit te wassen. Als dit misloopt is het leven van hem en zijn familie niet meer veilig. Ze worden gedwongen te vluchten naar de Ozarks.

Ozark seizoen 2 op Netflix

Natuurlijk hadden de makers rekening gehouden met Ozark seizoen 2, waardoor het verhaal op Netflix niet binnen één seizoen verteld was. Het gewenste vervolg is nu officieel bevestigd door de streamingdienst. Het eerste seizoen van Ozark bestond uit tien afleveringen en ook seizoen 2 zal weer uit dit aantal bestaan. Dat Ozark in de smaak viel bij de abonnees van Netflix werd in de korte tijd na de lancering al snel duidelijk. Zo werd de serie overladen met dikke voldoendes op IMDb, maar ook op social media toonde de kijker zich erg enthousiast.

Toch is het vlotte verlengen van Ozark voor het tweede seizoen opmerkelijk. Ook GLOW werd goed ontvangen, maar daar duurde het aannemelijk langer voordat het nieuws over het tweede seizoen naar buiten kwam. Van House of Cards is het bijna drie maanden na de lancering van seizoen 5 zelfs nog niet zeker of er een vervolg komt. Aangaande Ozark is het in ieder geval meteen duidelijk dat er vanuit Netflix veel vertrouwen in de serie is.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?