Laatste nieuws over Netflix

Pálpito razendsnel verlengd voor tweede seizoen

Het is de verrassende hit van dit moment. Pálpito wordt massaal bekeken op Netflix en is inmiddels ook in Nederland de nummer 1 in de dagelijkse top-10. Netflix laat er dan ook geen gras over groeien en heeft nu al een tweede seizoen aangekondigd.

Productie snel opgeschroefd

In 68 landen staat Pálpito (The Marked Heart) in de top-10. Het is aanleiding voor de castleden Camila Duarte, Zacarías Cienfuegos en Simón Duque om met groot nieuws te komen. Het tweede seizoen is bevestigd en wordt zo snel mogelijk gemaakt. Gezien de snelheid en het open einde is er vermoedelijk achter de schermen al doorgewerkt. Het tempo bij Zuid-Amerikaanse productie liggen daarnaast over het algemeen vrij hoog, dus kunnen we uitkijken naar nog veel meer drama.

Een gestolen hart

In Pálpito draait het om Simón. Zijn vrouw wordt vermoord en wel om een bizarre reden: haar hart. Orgaansmokkelaars hebben toegeslagen en het hart van zijn vrouw is in het lichaam van Camila beland. Een rijke vrouw die in eerste instantie voor Simón slechts een sta in de weg is, maar al snel begint hij gevoelens voor haar te krijgen. Pálpito eindigde met een grote cliffhanger en daar zal dus antwoord op komen. Tegelijkertijd mogen we nog veel meer soortgelijke series verwachten. De bedenker en showrunner Leonardo Padrón heeft namelijk nu ook een meerjarig contract getekend met Netflix.

➡ Niets missen over je favoriete Netflix series? Volg deze Facebookgroep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?