Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Paniek rond opnames Bridgerton: Lady Whistledown grijpt in

De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton houden de Engelse kranten flink bezig. Al meerdere keren kwam de productie van het tweede seizoen stil te liggen vanwege positieve Covid-19 testen. Ook afgelopen zondag zou het weer raak zijn geweest en zouden de opnames tot en met dinsdag stil hebben gelegen. Nicola Caughlan, verantwoordelijk voor de rol van Penelope Featherington en Lady Whistledown, ontkent het laatste nieuws.

Chaos

De Engelse kranten schreven uitgebreide artikelen over de problemen rondom Bridgerton. Zo zou een bron aan The Sun hebben verteld: “De opnames zijn een grote chaos geworden door Covid en de bazen beginnen boos te worden. Dramaseries zoals The Crown zien hun productie vorderen zonder problemen. Deze nieuwe uitbraak heeft castleden en crewleden getroffen.”

Lady Whistledown

Ondanks dat in Engeland groot uitgepakt wordt met het nieuws, blijkt het nieuws volgens Nicola Coughlan niet te kloppen. De actrice vertolkt in Bridgerton de rol van Penelope Featherington en Lady Whistledown. Als zij het krantenartikel op Twitter doorgestuurd krijgt, is ze meteen resoluut: “Het is niet waar!” Ondertussen is het nog niet bekend wanneer we aan de slag kunnen met het tweede seizoen van Bridgerton.

Wel is duidelijk dat het in het tweede seizoen niet langer draait om Daphne Bridgerton. In plaats daarvan is de focus verlegd naar haar broer Anthony. “We hebben Anthony aan het einde van seizoen 1 op een kruispunt achtergelaten. Hij had net een relatie gehad, als je het zo wilt noemen, met zijn minnares Sienna. En hij gaat dit seizoen in, wetende dat hij een vrouw moet vinden.”

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?