Laatste nieuws over Netflix

Paniek! Waar blijft de eerste aflevering van Riverdale?

Riverdale seizoen 3 Netflix

Fans die op donderdagochtend al klaar zaten voor de nieuwste aflevering van Riverdale, kwamen bedrogen uit bij Netflix in Nederland. Aflevering 1 van seizoen 3 is namelijk nog niet toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en dat roept de nodige vragen op. Alles wijst er echter op dat de aflevering alsnog snel wordt toegevoegd en er geen reden tot paniek is. Update 20.15 uur: de eerste aflevering van Riverdale seizoen 3 staat eindelijk online op Netflix!

Vertraging Riverdale

Het derde seizoen van Riverdale ging op woensdagavond van start bij The CW. Door de samenwerking van het netwerk met Netflix kunnen we vervolgens de volgende ochtend ook in Nederland direct aan de slag met de nieuwste aflevering. Ditmaal lijkt er echter iets fout te zijn gegaan en is de eerste aflevering van seizoen 3 nog niet toegevoegd aan het Nederlandse aanbod van Netflix.

Opmerkelijk genoeg is de nieuwste aflevering van Riverdale wel toegevoegd aan het aanbod van Netflix in België. Ook is het plaatje van Riverdale in Nederland al aangepast en klaar voor het derde seizoen. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd totdat we ook in Nederland aan de slag kunnen met de episode. Het twitteraccount van Netflix heeft ook al gereageerd op de eerste vragen die binnenkwamen over Riverdale.

Wel vaker vertraging

Het is overigens niet de eerste keer dat er vertraging plaatsvindt bij series. Achter de schermen wordt door Netflix hard gewerkt om de aflevering alsnog toe te voegen aan zijn Nederlandse aanbod. We komen dan ook gauw te weten hoe de toekomst van Archie eruitziet nu hij terecht staat voor moord en hoe Betty reageert heeft op het verzoek van Jughead.