Laatste nieuws over Netflix

Part 2 The Get Down seizoen 1 start begin april op Netflix

Netflix heeft nieuwe afleveringen van The Get Down seizoen 1 aangekondigd. In augustus 2016 verscheen het eerste deel van dit muzikale spektakel als een Netflix Original Serie. Vanaf 7 april 2017 is Part 2 van The Get Down seizoen 1 te zien.

Muzikaal fenomeen

In The Get Down draait het om muziek, de ontdekking van hiphop-muziek in The Bronx. De serie is gemaakt door Baz Luhrmann en hij werkte er tien jaar aan. In het vervolg van The Get Down seizoen 1 aanschouwen we de geboorte van een nieuw muzikaal fenomeen in de Bronx. Ondertussen viert disco nog steeds hoogtij in de nachtclubs.

Er is een culturele revolutie gaande, op het moment dat het zeer slecht gaat met New York. De stad is gebroken, er is veel geweld en het stikt er van de medogenloze gangsters en geldbeluste platenbazen. Books en Mylene staan er midden in en zij komen tot de conclusie dat alleen creativiteit en liefde hen kan redden.

The Get Down Part 2 seizoen 1

The Get Down seizoen 1 bestaat op Netflix vooralsnog uit zes afleveringen. Van seizoen 1 zijn er echter in totaal twaalf afleveringen. De overige zes episodes verschijnen per 7 april exclusief op Netflix. Dat is fraai nieuws voor de muzikale liefhebber, want op de komst van The Get Down werd weliswaar enthousiast gereageerd door de kijker, tegelijkertijd werd het geringe aantal afleveringen betreurd. Vanaf begin april komen er dus weer zes bij en mogelijk ligt er ook nog wel een tweede seizoen van The Get Down in het verschiet. Bekijk hieronder de terugkeer van The Get Down op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?