Laatste nieuws over Netflix

Paul Reubens (Pee-wee Herman) onverwachts overleden

Paul Reubens is zondag overleden. De acteur is vooral bekend geworden als Pee-wee Herman, waarvan in 2016 nog een laatste film verscheen. Reubens had niet naar buiten gebracht dat hij al lange tijd ziek was, waardoor zijn overlijden op 70-jarige leeftijd toch onverwachts komt.

Pee-wee Herman

In de jaren’70 begon Reubens als comedian en maakte in de jaren’80 veel kinderseries als Pee-wee Herman. Ook trad hij volop in het theater op. In 2016 kwam een revival, want Netflix maakte de film Pee-wee’s Big Holiday.

Rollen in veel series

Ook was Reubens regelmatig te zien in series, waar hij kleine rollen had. Bijvoorbeeld in The Blacklist, Reno 911 en 30 Rock. Via Instagram heeft Reubens zelf een bericht geplaatst dat hij voor zijn dood had geschreven. “Accepteer alsjeblieft mijn excuses voor het niet openbaar maken van dat waar ik de afgelopen zes jaar mee te maken heb gehad. Ik heb altijd een enorme hoeveelheid liefde en respect gevoeld van mijn vrienden, fans en supporters. Ik heb van jullie allemaal heel veel gehouden en genoot ervan om kunst voor jullie te maken.” Zondag hebben nabestaanden afscheid genomen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?