Laatste nieuws over Netflix

Peaky Blinders-actrice Helen McCrory (52) overleden

Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden. De actrice maakte naam in Harry Potter en recent in Peaky Blinders. Haar man Damian Lewis, bekend als Nicholas Brody in Homeland, heeft dit nieuws naar buiten gebracht.

Gebroken hart

“Met een gebroken hart moet ik vertellen dat de prachtige en geweldige Helen McCrory thuis in alle rust is overleden na de strijd tegen kanker. Ze was omringd door heel veel liefde, familie en vrienden.” McCrory werd slechts 52 jaar oud. Ze trouwde met Lewis in 2007 en samen hebben ze twee kinderen.

Narcissa Malfoy en Polly Gray

Toen ze trouwden was McCrory al doorgebroken bij het grote publiek als Narcissa Malfoy in de Harry Potter-films. Ze speelde vervolgens in Penny Dreadful (Madame Kali), Fearless (Emma Banville) en Peaky Blinders. Hierin vertolkte ze de rol van Polly Gray, ook bekend als Aunt Polly. Vrij recent was ze nog te horen in His Dark Materials. “Ze overleed zoals ze heeft geleefd: onverschrokken. God, wat houden we van haar en we hebben zo veel geluk gehad met haar in ons leven. Ga nu maar, liefste, naar boven. En dank je wel.”

Is Aunt Polly nog te zien in seizoen 6 van Peaky Blinders?

De vraag is of Aunt Polly nog te zien zal zijn in het zesde seizoen van Peaky Blinders. Eerder was aangekondigd dat het personage van McCrory zou terugkeren, maar door alle coronamaatregelen zijn de opnames pas in de afgelopen maanden weer van start gegaan. Engelse media kunnen voorlopig nog geen uitsluitsel geven of ze nog bij opnames aanwezig is geweest.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?