Laatste nieuws over Netflix

Peaky Blinders in ‘nieuwe vorm’ bekend: afsluitende film

De fans van Peaky Blinders hoeven er niet bang voor te zijn dat ze met een open einde achterblijven. De BBC liet eerder deze week weten dat de serie na zes seizoenen zal stoppen. Dit is eerder dan eerder was gepland, want er zouden zeven seizoen worden gemaakt.

Streep door seizoen 7 Peaky Blinders

Door de problemen die bij alle producties zijn ontstaan als gevolg van het coronavirus is er een streep gezet door een mogelijk zevende seizoen van Peaky Blinders. Met een jaar vertraging zijn de opnames eindelijk van start gegaan. Bedenker Steven Knight kwam al met de melding dat Peaky Blinders ‘op een andere manier’ zou worden voortgezet.

Film voor Peaky Blinders

Het was dan al gelijk de grote vraag wat Knight hiermee bedoelde. Zou er een spin-off komen? Of zou er gekozen worden voor een heel andere vorm? Uiteindelijk gaat het om een film. Dit laakt Knight aan Deadline weten. “Ik was altijd al van plan om Peaky Blinders met een film af te ronden. Dat is wat er nu ook daadwerkelijk gaat gebeuren.” Zo volgt deze BBC-serie, die in onder meer Nederland te zien is via Netflix, de lijn van andere Britse series zoals Downton Abbey. Maar voor nu is het eerst nog wachten op het zesde seizoen, waarvan de hoop bestaat dat deze nog dit jaar zal verschijnen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix is aangekondigd? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?