Laatste nieuws over Netflix

Peaky Blinders in augustus op BBC, maar wanneer op Netflix?

Peaky Blinders seizoen 4 Netflix

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders is voor eind augustus aangekondigd door de BBC. De Britse omroep zal de eerste episode uitzenden op 25 augustus. De vraag is voor ons, wanneer komt Peaky Blinders seizoen 5 vervolgens op Netflix?

Opnieuw zes afleveringen

Net zoals de vorige seizoenen bestaat het nieuwe seizoen van Peaky Blinders uit zes afleveringen. Thomas Shelby zal de bende in Birmingham in het nieuwe seizoen blijven aanvoeren en zijn politie functie invulling moeten geven. Vorige maand werd er al een trailer gelanceerd en nu dus ook de startdatum.

Wanneer komen de afleveringen op Netflix?

Er vanuit gaan dat de afleveringen iedere week worden uitgezonden, zal de laatste episode van het seizoen te zien zijn op zondag 29 september. Zodra de reeks klaar is op BBC One, komt Netflix in aanmerking om de reeks uit te zenden. In de Verenigde Staten is Peaky Blinders zelfs een Netflix Original, in onder meer Nederland moet er gewacht worden tot de BBC klaar is met de afleveringen.

Seizoen 4 een dag later al te zien

Het vierde seizoen werd op de BBC op 20 december 2017 afgerond. De dag erna (21 december) werden alle afleveringen toegevoegd aan Netflix. Er is dus goede hoop dat ook de afleveringen van Peaky Blinders seizoen 5 heel snel verschijnen nadat de reeks klaar is op de BBC. In dit geval zou dat dus zomaar al op 30 september kunnen zijn of in de daaropvolgende periode.

Nog geen garanties voor Peaky Blinders

Garanties hiervoor zijn er alleen nog niet en de verwachting is ook dat we hier pas laat over geïnformeerd zullen worden. Voor het vierde seizoen maakte Netflix pas een paar dagen voor de verschijning bekend dat de afleveringen op 21 december zouden verschijnen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!