Laatste nieuws over Netflix

Peaky Blinders seizoen 5 in oktober op Netflix

Peaky Blinders seizoen 4 Netflix

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders heeft officieel een releasedatum gekregen op Netflix. Recent spraken we al de verwachting uit dat de nieuwe episodes eind september of begin oktober konden verschijnen. Dat blijkt nu de waarheid.

Zes episodes, eerst op BBC

Net zoals de vorige seizoenen bestaat het nieuwe seizoen van Peaky Blinders uit zes afleveringen. Thomas Shelby zal de bende in Birmingham in het nieuwe seizoen blijven aanvoeren en zijn politieke functie invulling moeten geven.

Er vanuit gaan dat de afleveringen iedere week worden uitgezonden, zal de laatste episode van het seizoen op de BBC te zien zijn op zondag 29 september. De BBC heeft als eerste de rechten, daarna volgt Netflix voor de internationale streamingrechten.

Vijf dagen na slotepisode op Netflix

Netflix heeft nu dan ook bekendgemaakt dat op vrijdag 4 oktober het volledige vijfde seizoen van Peaky Blinders zal verschijnen. Dit is vijf dagen na de laatste uitzending in Groot-Brittannië, waarmee hetzelfde traject wordt gevolgd als bij het vierde seizoen. Goed nieuws is daarnaast dat het al bekend is gemaakt dat er nog zeker twee seizoenen gemaakt zullen worden van Peaky Blinders.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?