Laatste nieuws over Netflix

Penn Badgley verklapt: You krijgt derde seizoen

Goed nieuws voor de fans van You. Op Tweede kerstdag verscheen het tweede seizoen van You eindelijk online bij Netflix en nu blijkt dat we ons ook mogen opmaken voor een derde seizoen. Dat gaf Penn Badgley, de acteur die Joe Goldberg speelt, per ongeluk toe in gesprek met Entertainment Tonight.

Derde seizoen

In het uitgebreide interview ging Penn Badgley dieper in op het tweede seizoen, totdat hij plots vertelt: “Ik denk in het derde seizoen…” Daarna probeert hij het snel goed te praten door te zeggen: “Ik weet er niets van, ik weet echt niets over het derde seizoen.” Als hem gevraagd wordt of we een derde seizoen mogen verwachten, zegt hij: “Onofficieel… Maar ik ben niet degene die het officieel kan zeggen.”

Penn Badgley weet wel wat hij wil zien van zijn eigen personage in het derde seizoen. “Hij moet gerechtigheid krijgen, maar wat betekent dat? Moet hij de gevangenis in? Of betekent het dat hij dood moet? Ik weet het niet.”

You seizoen 3 op Netflix

Vanwege de uitspraken van Penn Badgley mogen we verwachten dat Netflix binnenkort officieel aankondigt dat er een derde seizoen is besteld. Wanneer we seizoen 3 op Netflix mogen verwachten, is nog afwachten. Gezien de eerste twee seizoenen van de reeks verschenen op 26 december, is het niet ondenkbaar dat seizoen 3 op 26 december 2020 wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als You seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?