Laatste nieuws over Netflix

Penn Badgley verklapt: You seizoen 4 krijgt ander format

Penn Badgley heeft alvast het één en ander verklapt over het vierde seizoen van You. De eerste drie seizoenen van de Netflix-serie waren een groot succes en toch is ervoor gekozen om het vierde seizoen anders aan te pakken. Dat laat de acteur weten in een exclusief interview met Entertainment Tonight.

Andere insteek

Volgens hoofdrolspeler Badgley, die al een aantal jaar in de huid kruipt van Joe Goldberg, krijgt het vierde seizoen een andere insteek. “De toon is vergelijkbaar, maar het verschuift in die zin dat er een ander format is. Het is bijna alsof we het genre een beetje verschuiven. En ik denk dat het werkt.”

Niet in Frankrijk

Wie naar aanleiding van de seizoensfinale van het derde seizoen het idee had dat seizoen 4 zou worden opgenomen in Frankrijk, komt bedrogen uit. De opnames zullen gewoon in Londen plaatsvinden omdat filmen daar goedkoper is. In seizoen 4 van You keert naast Joe ook Marienne terug.

Daarnaast maken we kennis met Lukas Gage als Adam evenals een aantal andere nieuwe castleden. “Er zullen ook nog meer bekende gezichten te zien zijn.” Wij zijn nu al benieuwd naar wie dat gaan zijn.

➡ Lees ook: Wanneer komt You seizoen 4 naar Netflix

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als You seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?