Laatste nieuws over Netflix

Perfecte Vaderdagcadeau: Biercursus van Bierista

Op zoek naar een leuk en origineel cadautje voor Vaderdag? Wat dacht je van een biercursus! Bier drinken, welke vader houdt daar nou niet van? Je kunt natuurlijk een koud pilsje achteloos naar binnen klokken, maar bier heeft nog zoveel meer… Dat krijg je allemaal op een presenteerblaadje in de cursus Bier proeven kun je leren.

Bier proeven als een pro

Op een zeer prettige en toegankelijke manier leer je van alles over bier. Heb je de cursus doorlopen, dan kun je bier proeven als een pro. Je weet meer over de ingrediënten, het brouwproces, de smaak en de techniek van het proeven. Zo leer je nog meer genieten en haal je voortaan echt alles uit je glas bier!

100% fun-garantie

De cursus Bier proeven kun je leren heeft een 100% fun-garantie. Het is het perfecte Vaderdagcadeau. Van zo’n cadeau worden alle vaders blij. Aan het eind verdien je een certificaat op naam. Leuk voor aan de muur. Wacht niet langer en bestel nu. Een geschenk om te geven en feest om te krijgen!

Haal je Bierdiploma!

Wil je een stap verder gaan, kijk dan eens naar het Bierista Bierdiploma. De Bierista Bieropleiding is met de grootste zorg en aandacht samengesteld. Diverse bierexperts, docenten, horecatrainers en brouwers hebben mee ontwikkeld aan deze e-learning over bier.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?