Trailers

Pieces of a Woman van producent Martin Scorsese toont heftige trailer

Pieces of a Woman is één van de films waarmee Netflix deze winter wil uitpakken. Was dat vorig jaar onder meer The Irishman, Two Popes en Marriage Story, dit jaar is het onder meer de beurt aan Pieces of a Woman. Dit aangrijpende verhaal werd gemaakt onder het toeziend oog van Martin Scorsese.

Verjaardag van Scorsese

Niet geheel toevallig is de trailer van Pieces of a Woman op de verjaardag van Scorsese gelanceerd. De legendarische filmmaker is vandaag 78 jaar oud geworden. Geboorte staat ook centraal in de film waarbij de bekroonde regisseur Kornel Mundruczo aan de slag mocht, met Scorsese als uitvoerend producent. Vanessa Kirby heeft de hoofdrol en won voor haar rol al de prijs van beste actrice op het Filmfestival van Venetië.

Bevalling gaat gruwelijk mis

In Pieces of a Woman is een vrouw (Kirby) in verwachting van haar eerste kind. Tijdens de bevalling gaat het echter gruwelijk mis. Vanaf dat moment verandert alles in haar leven, net zoals dat in die van haar man (Shia LaBeouf) en moeder (Ellen Burstyn). Ieder probeert het op zijn of haar eigen manier te verwerken, maar dat is geen eenvoudige opgave. En dit zorgt vooral voor grote spanningen. De film is vanaf 7 januari te zien op Netflix en vanaf 30 december in geselecteerde bioscopen.

Bekijk de trailer van Pieces of a Woman

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?