Laatste nieuws over Netflix

Plannen voor Ginny & Georgia seizoen 3 liggen al klaar: Dit gaat er gebeuren

Het tweede seizoen van Ginny & Georgia is sinds januari op Netflix te bekijken. Ondanks dat de serie wekenlang hoog in de toplijsten stond, is het nog onduidelijk of we een derde seizoen van de serie mogen verwachten. Ondertussen blijkt dat maker Sarah Lampert al verhaallijnen heeft uitgestippeld om in ieder geval nog twee seizoenen verder te gaan. Of het ook zover gaat komen, is afhankelijk van wat Netflix kiest.

Plannen liggen klaar

Lampert kon zelfs al iets kwijt over wat ze in het derde seizoen van plan is. “Ik kan je vertellen dat de allereerste scène van Ginny & Georgia waar ik aan dacht, een concept is waarbij Ginny door de gang liep op de middelbare school en iedereen naar haar kijkt en aan het fluisteren is achter haar rug om vanwege haar moeder. Uiteindelijk heb ik dat eruit gehaald en zat dat niet in de eerste twee seizoenen. Maar ik denk dat het echt een inspiratie is geweest voor de serie en waar het naartoe zal gaan in het derde seizoen”, laat ze weten.

Opgepakt

In het tweede seizoen van Ginny & Georgia liep Georgia tegen de lamp en werd ze opgepakt. “Logisch gezien, kijkend naar waar we aan het einde van seizoen 2 zijn gebleven met deze arrestatie in het openbaar, heeft iedereen in de stad kunnen zien hoe Georgia werd opgepakt vanwege moord en in de politieauto werd gezet. Ik denk dat we bij een nieuw seizoen voor deze grote vragen staan: Hoe gaat ze zich hieruit redden? Wat wordt er nog meer onthuld? En wat voor invloed heeft dit op Ginny?”

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Ginny & Georgia seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?