Podcast

Podcast Wat Netflix Je Me Nou?: A Prayer Before Dawn

Heb je je ooit afgevraagd hoe het leven in een Thaise gevangenis er uit ziet? Wij zijn er meer over te weten gekomen dan we misschien wel zouden willen in A Prayer Before Dawn, de film die we deze week bespreken in de podcast Wat Netflix Je Me Nou. Een rauwe op waarheid gebaseerde film uit 2017, met Joe Cole in de hoofdrol als ultra-agressief mannetje. Luister via Apple Podcasts en Spotify.

Mensonterende gevangenis

A Prayer Before Dawn is een film gebaseerd op de autobiografie van Billy Moore, een bokser die in Thailand wordt gepakt met drugs en daar in een mensonterende gevangenis terecht komt. De nare sfeer wordt waarheidsgetrouw neergezet, met echte ex-gevangenen als acteurs, maar is het genoeg om ons als zachtaardige jongens te kunnen inleven in de testosteronbom van een hoofdpersoon? Wij delen in ieder geval onze zenuwslopende eigen ervaringen met het smokkelen van illegale objecten.

Girl

Luisteren kan vanaf nu in je favoriete podcastspeler, bijvoorbeeld via Apple Podcasts en Spotify. Over twee weken zijn wij terug en bespreken we de Belgische dramafilm Girl, over een meisje dat ballerina wil worden, maar worstelt met het jongenslichaam waar ze in geboren is.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?