Podcast

Podcast Wat Netflix Je Me Nou? De Groeten van Gerri

Op zoek naar een toepasselijke film om te kijken tijdens de volgende corona golf? Groeten van Gerri gaat over een middelbare school leraar wiens hele wereld door het virus op zijn kop komt te staan. Als hij na een online les per ongeluk zijn webcam aan laat staan en in zijn onderbroek door de kamer danst wordt hij een online sensatie.

Het Leven in een Lockdown

In de film volgen we hoe Gerri’s roem zich ontwikkeld en hoe hij opleeft door al deze aandacht. Ondertussen gaat het slecht met de gezondheid van zijn moeder en vind hij een “vriendinnetje” online. Ondanks dat het onderwerp niet bepaald vrolijk is, weet de film de toon optimistisch te houden.

Luister nu naar Wat Netflix Je Me Nou!

Een actuelere film kan haast niet. Hij is onder unieke omstandigheden gemaakt, midden in de lockdown. Maar is Groeten van Gerri een typisch Nederlandse dertien-in-een-dozijn film geworden, of vallen er diepere lagen te ontdekken? Wij onderzoeken het in deze aflevering van Wat Netflix Je Me Nou! Die luister je via Spotify en Apple Cast. De volgende film die we kijken is Elizabeth, een historische dramafilm over een Britse koningin, daarover hoor je over 2 weken meer!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?