Podcast

Podcast Wat Netflix Je Me Nou? Holiday in the Wild

Kate wilde haar Man net verrassen met een reis naar Afrika, als hij vertelt dat hij bij haar weg gaat. Omdat ze de tickets toch al had, besluit Kate dan maar alleen naar Afrika af te reizen. Eenmaal daar ontmoet ze Derek, een medewerker van een olifantenreservaat. Ze besluit om haar twee weken in een luxe resort te laten schieten, om in plaats daarvan de twee weken in het reservaat te spenderen. En die twee weken werden er natuurlijk een stuk meer…

Werkt deze ‘Kerstfilm’?

De vraag is, werkt dat nou een beetje, een kerstfilm in zo’n setting? Wij probeerden al vroeg dit jaar in de kerststemming te komen, en of dat gelukt is hoor je in deze aflevering van Wat Netflix Je Me Nou. Daarnaast reiken we ook onze eigen Wat Netflix Je Me Nou-awards uit, want dit is onze laatste aflevering van dit seizoen.

Welke films van het afgelopen seizoen willen we nog eenmaal in het zonnetje zetten? Beluister de aflevering via Spotify en Apple Podcast. Bedankt voor het luisteren naar dit seizoen van Wat Netflix Je Me Nou, en wie weet tot in het volgende seizoen!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?