Podcast

Podcast Wat Netflix Je Me Nou? Red de aarde met Games!

Zou jij het aan kunnen aliens in arcade games te verslaan om de wereld te redden? In Pixels zien we hoe de beste gamers uit de wereld samen komen om kwaadaardige aliens te verslaan in Pac-man, Donkey Kong en Centipede. Maar of dat ze ook lukt?

Pixels

Pixels is een typische Actie, Komedie, Sci-Fi, Fantasy film. Als aliens beelden zien van een arcade-wedstrijd op aarde, die in een tijdcapsule door NASA de ruimte in is gestuurd, vallen zij de aarde aan vermomd als de video game karakters in deze games. Om de aliens te verslaan trommelt Cooper, de president van Amerika, zijn oude arcade-vrienden op om de strijd aan te gaan tegen de aliens: als ze winnen is de aarde weer van hun, als ze verliezen zullen de aliens de aarde vernietigen.

Birdman

Pixels werd verre van positief ontvangen, maar wat wij vonden van de film hoor je in deze aflevering van Wat Netflix Je Me Nou! Luister nu via onder andere Apple Podcasts en Spotify. De volgende film die we kijken is Birdman, een film met wel lovende kritieken, daarover hoor je over 2 weken meer!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?