Podcast

Podcast Wat Netflix Je Me Nou?: The Lord of the Rings

Ben jij ook de enige in je vriendenkring die nog nooit een Lord of the Rings film heeft gezien? In de nieuwe aflevering van de podcast Wat Netflix Je Me Nou duiken we samen in de wereld van hobbits, Gandalf, Mordor en nog duizend andere onuitspreekbare namen. Ontdek wat de big deal is en luister nu via Apple Podcasts en Spotify.

Het goede en het kwade

In de eerste film uit de trilogie volgen we het begin van de tocht die vier hobbits, een tovenaar, een elf, een dwerg en twee mensen afleggen om een magische ring in een vulkaan te gooien. Tijdens hun reis door adembenemende landschappen moeten ze het opnemen tegen orks, ringgeesten en hun eigen menselijke – of hobbitlijke – tekortkomingen. Een episch verhaal over goed en kwaad, genoeg aanleiding voor ons om het te hebben over vergiftigde hamsters, het bewaren van de afgehakte ringvinger van je ex in een doosje en het doen van ongenuanceerde politieke uitspraken.

Pixels

Meer weten over de film en alles daaromheen? Luister de aflevering nu via onder andere Apple Podcasts en Spotify. Volgende keer bespreken we de actiefilm-komedie Pixels, daarover over twee weken dus meer!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?