Podcast

Podcast: Wat Netflix Je Me Nou? voor je portie filmpraat

Wat Netflix je me Nou Podcast

Ook zo’n last van keuzestress door het al maar groeiende aanbod van Netflix? Benieuwd welke films wel of niet de moeite waard zijn? Of zin in een portie filmpraat? Luister dan nu naar onze nieuwe podcast Wat Netflix Je Me Nou?, vanaf donderdag om de week te beluisteren!

Krochten van de bibliotheek

In de podcast Wat Netflix Je Me Nou? bespreken wij, Devin Hillenius, Jeffrey Kuiken en Stan van Remmerden, elke week een door kunstmatige intelligentie gekozen willekeurige film van Netflix. We bespreken niet alleen humoristisch de film, maar gaan ook vooral in op de randzaken en de achtergronden. Wees niet bang voor spoilers, maar wel voor af en toe een obscure film uit de donkere krochten van de Netflix bibliotheek.

Anthony Hopkins

Voor deze eerste aflevering heeft onze gepatenteerde willekeurige-Netflix-film-generator-machine de film Legends of the Fall voor ons uitgekozen. Een romantische western uit de jaren 90, met onder andere Brad Pitt, Anthony Hopkins en heel veel paarden. We bespreken spoilervrij de film, vragen ons af wat een western nou een western maakt en beantwoorden die ene prangende vraag: wat vinden we nou eigenlijk echt van paarden?

Donderdag het debuut

Luisteren kan vanaf donderdag 16 juli bij jou in je favoriete podcastspeler, via Apple Podcasts en Spotify. Je kan ons ook vinden op Facebook, waar wij natuurlijk graag ook horen wat jij van de film vond! Abonneer je op de podcast of like ons op Facebook en mis zo geen aflevering!