Laatste nieuws over Netflix

Prequel van A Series of Unfortunate Events in productie

Netflix is werk aan het maken van All The Wrong Questions. Dit is de prequel op A Series of Unfortunate Events. De afgelopen drie jaar zijn de dertien boeken van Lemony Snicket over de Baudelaire-wezen verfilmd naar drie seizoenen. Nu komt er vermoedelijk een vervolg.

Neil Patrick Harris

A Series of Unfortunate Events vertelde het verhaal over de Baudelaires. Ze werden wees na een brand en kwamen bij Count Olaf te wonen. Hij bleek echter alleen maar uit te zijn op hun erfenis, waarna een waanzinnig reis volgde. In de serie was een glansrol weggelegd voor Neil Patrick Harris (Barney in How I Met Your Mother).

All the Wrong Questions op Netflix

Lemony Snicket heeft echter nog een boekenreeks op zijn naam staan, genaamd All The Wrong Questions. Dit is een prequel op A Series of Unfortunate Events. Lang voordat de Baudelaires wezen werden, was Lemony Snicket een jonge knul die de mysteries van de wereld ontdekte. Hij begon zich te verdiepen in een geheime organisatie, maar hij stelde vragen die hij eigenlijk niet had moeten stellen.

Wie spelen er weer een rol?

Patrick Warburton speelde Lemony Snicket in A Series of Unfortunate Events. Het is nog niet duidelijk of hij ook in de prequel zal verschijnen. Datzelfde geldt voor Will Arnett en Cobie Smulders. Wel zal Daniel Handler (de schrijver van de boeken) betrokken zijn bij het project, net zoals Barry Sonnenfeld. Hij was producer van de eerste reeks.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?