Laatste nieuws over Netflix

Pretty Little Liars gaat verder in december

Pretty Little Liars S03E24 Season Finale 1080p WEB-DL DD5.1 H.264-HKDMet een zeer veelbesproken twaalfde aflevering is de eerste helft van het vijfde seizoen van Pretty Little Liars afgesloten. De populaire Amerikaanse serie wordt op Netflix wekelijks uitgezonden, één week nadat ABC de serie in de Verenigde Staten op de buis brengt. Maar wanneer gaat het vijfde seizoen verder?

 

UPDATE 31 maart 2015: Lees hier wanneer seizoen 6 begint op Netflix.

Voor iedereen die de aflevering nog niet heeft gezien zullen wij geen spoilers geven 🙂 Het wachten op het vervolg zal iedereen echter zwaar vallen. Pas rond de feestdagen wordt aflevering dertien uitgezonden. ‘How the ‘A’ Stole Christmas’ wordt eind december uitgezonden door ABC. We kunnen er vanuit gaan dat Netflix Pretty Little Liars ook dan met een week vertraging blijft uitzenden. Rond de jaarwisseling komt de aflevering dus beschikbaar in Nederland.

Daarna loopt het seizoen door tot het voorjaar. Voor iedereen die al voorzichtig afkickverschijnselen krijgt hebben we goed nieuws. Volgende maand komt er namelijk een special over Pretty Little Liars. Op 21 oktober wordt ‘Fan Appreciation Special’ uitgezonden. De cast en de crew zullen in deze lange uitzending de meest onvergetelijke momenten tot dusver doornemen. Daarnaast geven ze antwoord op veelgestelde en originele vragen van fans. Wanneer deze special wordt toegevoegd aan het Netflix aanbod is nog niet bekend.

Ieder jaar is er ook een speciale Halloween aflevering van Pretty Little Liars. Deze Halloween Special, getiteld We Love You To DeAth, was in de Verenigde Staten op 21 oktober 2014 te zien. Tijdens het lopende seizoen wordt de nieuwe aflevering altijd een week na uitzending in de VS op de Nederlandse Netflix geplaatst. Of dat ook het geval is met de Halloween Special van PLL zal op 28 oktober moeten blijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie