Laatste nieuws over Netflix

Pretty Little Liars: The Perfectionists vooralsnog niet op Netflix

Pretty Little Liars: The Perfectionists begint vandaag in de Verenigde Staten. De originele serie, Pretty Little Liars, liep op Netflix mee met de uitzendingen in Amerika. Voor de spin-off is dit vooralsnog niet het geval, zo is duidelijk geworden door een reactie van Netflix.

PLL, zoektocht naar ‘A’

Pretty Little Liars is één van de meest bekeken series van de afgelopen jaren. De zoektocht naar ‘A’ bereikte grootse hoogten, in de zomer van 2017 kwam er eindelijk het verlossende antwoord op alle vragen. Toch kregen de meeste fans nog geen genoeg van de serie en heeft het niet al te lang geduurd voor er een vervolg op de serie kwam: Pretty Little Liars: The Perfectionists.

Alison en Monica zijn terug

In PLL The Perfectionists zien we twee personages terug uit de originele serie: Alison en Mona, gespeeld door Sasha Pieterse en Janel Parrish. Het verhaal is opnieuw gebaseerd op een boek van Sara Sheperd. The Perfectionists speelt zich af in het, op het oog, perfecte dorpje Beavon Heights. Maar niets is wat het lijkt en uiteindelijk zal er een moord worden gepleegd.

PLL The Perfectionists

Op woensdag 20 maart begint de serie in de Verenigde Staten op Freeform. Veel fans hebben dan ook bij Netflix geïnformeerd of de serie op de streamingdienst te zien is. Voorlopig blijkt dit nog niet het geval te zijn. Vragen op Twitter leveren namelijk als antwoord op dat fans het beste een verzoek in kunnen dienen. Wordt dit massaal gedaan, dan is de kans nog vele malen groter dat Netflix de serie zal proberen aan te kopen.

Mocht er een update zijn over Pretty Little Liars: The Perfectionists dan maken we daar uiteraard direct melding van. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?