Laatste nieuws over Netflix

Pretty Little Liars verdwijnt van Netflix… maar niet in Nederland!

Paniek online en op de social media, want Pretty Little Liars verdwijnt van Netflix. Deels klopt dit, maar niet voor ons. De zeer geliefde serie gaat namelijk van de streamingdienst verdwijnen in de Verenigde Staten, het gaat echter niet op voor Nederland. Wel is het de vraag wat de gevolgen zullen zijn voor de spin-off van PLL.

PLL gaat weg in Amerika

De Amerikaanse socials van Netflix kwamen dit weekend met het volgende droevige bericht. “7 seasons, 160 episodes, 125 threatening texts, 10 A’s, 5 liars, and way too many lies to count. On July 27th, we have to say goodbye to Pretty Little Liars on Netflix in the US. You have six weeks to rewatch, but if you want to go all Mona on it, it’ll only take 6 days and 16 hours to watch it in one go.”

Pretty Little Liars is niet voor eeuwig

In het bericht wordt al expliciet aangegeven dat het om de Verenigde Staten gaat en navraag leert nu ook dat het niet op gaat voor Nederland. Pretty Little Liars blijft dan dus ook gewoon op Netflix in Nederland te zien. Wel is dit een teken dat PLL niet voor eeuwig op de streamingdienst zal blijven. Mocht je de serie nog niet hebben gezien, dan kun je beter niet te lang wachten.

Gevolgen spin-off: Perfectionists

Wel is het de vraag wat de gevolgen zullen zijn voor Pretty Little Liars: The Perfectionists. De spin-off van de serie is sinds enkele maanden te zien in de Verenigde Staten. Voorlopig is het stil rondom de serie om op Netflix te verschijnen. De aflopende deal in Amerika is een slecht teken, maar dat is nog geen definitief signaal dat de spin-off niet in Nederland te zien zal zijn. Voor de Verenigde Staten worden over het algemeen compleet andere deals afgesloten ten opzichte van de rest van de wereld. Het blijft echter afwachten geblazen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Pretty Little Liars: The Perfectionists naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?