Laatste nieuws over Netflix OITNB-week Prijsvragen

Prijswinnaars shirts OITNB-Week bekend

Met de lancering van het derde seizoen van Orange Is The New Black op Netflix is er ook een einde gekomen aan de Orange Is The New Black Week op Netflix-Nederland.nl. Iedere dag hadden we een nieuw OITNB-item om toe te leven naar het derde seizoen. Tijdens de Orange Is The New Black week was het ook mogelijk om speciale shirts te winnen en de prijswinnaars maken we hieronder bekend. Winnaars: gefeliciteerd met jullie prijs!

 

Winnaar OITNB-shirt (retweetactie op Twitter)
OITNB t shirt grayOok onze volgers op Twitter hebben we de mogelijkheid gegeven om een gaaf OITNB-shirt te winnen. Deelnemen was heel eenvoudig. Door één tweet van FlixInfoNL te retweeten maakte je al kans op dit t-shirt. Uiteindelijk is de winst naar Harm Jan Hogeboom gegaan. Gefeliciteerd Harm Jan! We zullen het shirt ook zo snel mogelijk naar jou sturen, zodat je je favoriete serie in de perfecte outfit kunt bekijken 🙂

Winnaar Alex & Piper T-shirt (prijsvraag)

OITNB T SHIRTToegegeven, de vraag was niet zo moeilijk natuurlijk. Tenminste, voor de echte fan van Orange Is The New Black. De vraag was welke twee hoofdrolspelers uit OITNB op het shirt stonden afgebeeld. De fans hadden vrij snel in de gaten dat het om Piper en Alex ging. Zo ook Sandra Bouwman, zij heeft het Orange Is The New Black shirt gewonnen door het goede antwoord op de prijsvraag te geven. Gefeliciteerd Sandra, het shirt komt zo snel mogelijk jouw kant op!

 

 

Alle deelnemers bedankt en een fijn weekend toegewenst!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?