Laatste nieuws over Netflix

Prison Break seizoen 6 gaat er definitief komen

Prison Break seizoen 5 op Netflix

Prison Break is nog niet voorbij. Dominic Purcell, oftewel Lincoln Burrows, heeft naar buiten gebracht dat er officieel gewerkt wordt aan een zesde seizoen van de razend geliefde en populaire reeks. Een bericht waar al drie jaar op gewacht wordt.

Origineel vier seizoenen van Prison Break

Origineel bestond Prison Break uit vier seizoenen, waarbij ook werd afgesloten met de Final Break. De serie was baanbrekend en vooral de eerste seizoenen werden jubelend ontvangen. Daarna zakten de kijkcijfers in en draaide FOX direct de stekker uit de serie. Daar kwamen ze later toch op terug.

Geliefde serie met een revival

In de inmiddels flinke stroom van series die een revival beleven zat ook Prison Break. Er kwam een vijfde seizoen, welke inmiddels alweer dateert van 2017. Vanaf december 2018 is dit seizoen ook te zien op Netflix. Er zijn vanaf dat moment altijd geluiden geweest over een zesde seizoen, de officiële bevestiging bleef uit. Tot nu!

Lincoln Burrows: Prison Break seizoen 6 komt!

Want het is nu Dominic Purcell, in de serie bekend als Lincoln Burrows, die het grote nieuws naar buiten heeft gebracht. Op Instagram kreeg hij de vraag of er een zesde seizoen van Prison Break komt. Daar gaf hij een zeer helder antwoord op: Ja!. Collega Wentworth Miller (Michael Scofield) gaf eerder al aan dat hij wel toekomst zag in een zesde seizoen. “Michael werd herenigd met zijn geliefden in seizoen vijf, maar ik denk dat hij nog lang door zijn demonen zal worden achtervolgd. Hij kan paranoïde worden, gekweld door slapeloosheid en gaat misschien de duistere, illegale kant op.” Wanneer het zesde seizoen van Prison Break zal verschijnen en uit hoeveel afleveringen dit zal bestaan is vooralsnog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?